Over ons

Welkom bij Rekupro, uw bron voor duurzame en stijlvolle tuinmeubelen gemaakt van gerecycled kunststof.

Onze collectie omvat een breed scala aan tuinmeubelen, van comfortabele loungesets tot elegante eettafels en stoelen. Al onze meubels zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled kunststof, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook een positieve bijdrage leveren aan onze planeet.

Onze meubels zijn ontworpen om de elementen te weerstaan en gemakkelijk te onderhouden.

Onze missie is om te helpen bij het creëren van een prachtige en duurzame omgeving voor u en uw gemeenschap. Door te kiezen voor onze gerecyclede kunststof tuinmeubelen, draagt u bij aan het verminderen van de hoeveelheid plastic afval in de natuur en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Bekijk onze collectie nu en ontdek hoe u uw tuin of terras kunt verfraaien met onze stijlvolle en duurzame tuinmeubelen. Wij bieden ook een snelle en efficiënte verzending, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe meubels kunt genieten.

Materialen

Rekupro maakt alleen gebruik van herbruikbare materialen. De wereld ligt vol met producten die niet of slecht kunnen worden hergebruikt. Tevens zien wij het oogsten van nieuwe grondstoffen zoals wegkappen van bossen(hout) en grote vervuilende en lelijke steengroeve(natuursteen) als pure verspilling.

Rekupro-Producten zijn gemaakt van gerecycled kunststof afkomstig van alledaagse dingen zoals kratten, bumpers, flessen, plastic zakjes en vele andere plastic afval soorten.

Het mooie is dat wij geen compromissen hoeven te maken op de kwaliteit, al onze producten kunnen 365 dagen per jaar buiten blijven staan zonder afgedekt te hoeven worden, ongeacht de locatie.

Garantie

Garantie vinden veel bedrijven en/of producenten moeilijk om te geven en ook zien wij vaak dat winkeliers het beangstigend vinden om dit in grote getallen te geven aan een klant.

Wij doen dit anders, wij houden de garantie weg bij onze verkooppunten en houden een persoonlijk contact met de eindgebruiker. Hierdoor kunnen wij snel handelen zonder tussenpersoon en voor iedereen de beste oplossing creëren.

Bellen of mailen u krijgt altijd reactie binnen 24uur en een oplossing binnen 5 werkdagen.

Dat is garantie die Rekupro biedt.

Kwaliteit

Kwaliteit is een missie bij elk ontwerp, indien een ontwerp na een prototype niet voldoen aan de eisen wordt deze direct geschrapt en zoals u van ons gewend bent gerecycled. Ook vinden we het belangrijk dat er geen onderhoud nodig is bij de meubels. Geen hogedrukspuit of verf dat vinden wij geen rust. Wij vertrouwen dusdanig op onze kwaliteit dat wij 10 jaar garantie geven op het hele artikel.

Voor een ultiem rust gevoel

Rekupro gebruikt alleen herbruikbare materialen die ook geen onderhoud behoeven. Hiermee creëert Rekupro authentiek meubilair met unieke materialen zo compromissen. 0,0% onderhoud maakt 100% zorgeloos genieten.