Retourbeleid

Retourbeleid: Grote Defecten en Normale Retouren

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Hieronder vindt u ons retourbeleid dat van toepassing is op verschillende situaties, waaronder grote defecten en normale retouren.

1. Grote Defecten:

1.1 Definitie van Grote Defecten: Grote defecten worden gedefinieerd als significante gebreken of beschadigingen die direct invloed hebben op de functionaliteit van het product.

1.2 Retourprocedure voor Grote Defecten: Indien u een product met een groot defect heeft ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk om binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op te nemen via [contactgegevens]. Wij zullen de situatie beoordelen en u voorzien van verdere instructies voor de retournering.

1.3 Kosten van Retournering bij Grote Defecten: In het geval van grote defecten nemen wij de verantwoordelijkheid voor de retourkosten. Neem vooraf contact met ons op om instructies te ontvangen over hoe het product naar ons geretourneerd kan worden.

2. Normale Retouren:

2.1 Definitie van Normale Retouren: Normale retouren omvatten situaties waarin de klant niet tevreden is met het product maar er geen sprake is van grote defecten zoals hierboven beschreven.

2.2 Retourprocedure voor Normale Retouren: Indien u een product wilt retourneren zonder grote defecten, verzoeken wij u om binnen 14dagen na ontvangst contact met ons op te nemen via Info@rekupro.nl. Wij zullen de situatie beoordelen en u voorzien van verdere instructies voor de retournering.

2.3 Kosten van Retournering bij Normale Retouren: Bij normale retouren is de klant verantwoordelijk voor de retourkosten. Het product moet in dezelfde staat verkeren als bij ontvangst en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Algemene Richtlijnen:

  • Zorg ervoor dat u het product goed verpakt voor retournering om schade tijdens het transport te voorkomen.
  • Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen worden geweigerd of kunnen leiden tot een restocking fee.

Dit retourbeleid is van kracht vanaf 01-01-2018. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit beleid zonder voorafgaande kennisgeving. Neem bij vragen contact met ons op via info@rekupro.nl.

Garantie

Wij streven ernaar om producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Hieronder vindt u informatie over de garantie die wij bieden op onze producten.

Garantieperiode:

Alle producten die u bij ons koopt, worden geleverd met een wettelijke garantie van 2 jaar. Dit betekent dat de producten gedurende deze periode moeten voldoen aan de redelijke verwachtingen op het gebied van kwaliteit en prestaties.

Wat is gedekt:

Onze garantie dekt fabricagefouten en gebreken die optreden tijdens normaal gebruik van het product. Als u tijdens de garantieperiode een probleem ervaart, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@rekupro.nl. Wij zullen uw zaak zorgvuldig beoordelen en u voorzien van passende oplossingen.

Wat is niet gedekt:

De garantie dekt geen schade als gevolg van onjuist gebruik, verwaarlozing, ongelukken, wijzigingen of normale slijtage. Houd er rekening mee dat de garantieperiode niet geldt voor accessoires of verbruiksartikelen die bij het product zijn inbegrepen.

Na de Garantieperiode:

Als er zich na de garantieperiode problemen voordoen, moedigen we u nog steeds aan om contact met ons op te nemen. Hoewel de wettelijke garantie van 2 jaar niet meer van toepassing is, zijn we bereid om met u samen te werken om mogelijke oplossingen te bespreken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop, zelfs na de garantieperiode.

Hoe u contact met ons kunt opnemen:

Voor garantieclaims, vragen of ondersteuning kunt u contact met ons opnemen via info@rekupro.nl. Wij staan altijd klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Wij waarderen uw vertrouwen in onze producten en streven ernaar om uw ervaring met ons zo positief mogelijk te maken. Bedankt dat u voor ons hebt gekozen!

  • 06 33834411

  • rickdewit@rekupro.nl

  • De Morgenstond 39c, 5473 HE Heeswijk Dinther

  • KVK 87484811

  • Ma t/m vrij 8:00-17:30